Artvin Valisi Doğanay'dan İhtiyaçlı Aileye Destek

Artvin Valisi Ömer Doğanay, Borçka ilçesinde yaşayan doğuştan bedensel engelli Ahmet Cemal Altıparmak (20) ve ailesini makamında kabul ederek, kendisine akülü sandalye hediye etti.

Vali Doğanay, ilçeye bağlı Aydınlar Mahallesi'nde ailesiyle yaşayan doğuştan bedensel engelli Ahmet Cemal Altıparmak ile annesi Emine Yıldız’ı makamında kabul ederek, kendisi ile bir süre sohbet etti.

Altıparmak'ın taleplerini de dinleyen Doğanay, kendisine iletilen iş talebini karşılayacağını ifade etti.

Devletin kapılarının her zaman engelliler ile ailelerine açık olduğunu belirten Doğanay, şöyle devam etti:

'Her birey engelli adayıdır. Valilik olarak engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Engelli vatandaşlarımızın hayatta karşılaştıkları sorunları çözmek için gayret gösteriyoruz. Ziyaretime gelen Ahmet kardeşimizle sohbet ederek, sorunlarını ve taleplerini dinledim.

İş konusundaki talebini kısa sürede yerine getireceğiz. Güzel kalpli ve iyi bir kişiliğe sahip olan bu güzel kardeşimiz hayata küsmemiş aksine daha sıkı bağlanmış. Yaşam sevinci gözlerinden okunuyor. Kendisini tebrik ediyorum. Bir ömür boyu ailesiyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılı günler geçirmesini diliyorum.'

Emine Yıldız ise Vali Doğanay'a katkılarından dolayı teşekkür ederek, 'Sayın Valimiz benim ve oğlumun yaşadığı sorunları ve iş talebini dinledi. Çok sıcak karşıladı. Oğluma uygun bir iş bulacağını ve her zaman bizlerin yanında olacağını söyledi. Ayrıca oğluma otomatik akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Çok mutlu olduk. Allah devletimizden ve milletimizden razı olsun.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA