AB Destekli Ulaştırma Projeleri Sirkeci'de Sergilenecek

Türkiye Cumhuriyeti ve AB tarafından yürütülen Ulaştırma Operasyonel Programı bünyesinde gerçekleştirilen yapım projelerinin fotoğraflarının yer aldığı sergi Sirkeci Garı'nda 1416 Temmuz'da ziyaret edilebilecek.

Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği (AB) tarafından yürütülen Ulaştırma Operasyonel Programı (UOP) bünyesinde gerçekleştirilen ulaştırma projelerinin fotoğraflarının yer aldığı sergi Sirkeci Garı'nda ziyarete açılacak.

Yapılan açıklamaya göre, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından AB desteğiyle hayata geçirilen üç projenin 40 fotoğrafı 14-16 Temmuz tarihlerinde görülebilecek.

Sergide, toplamda 700 milyon avronun üzerinde yatırım yapılan 415 kilometrelik Irmak-Karabük-Zonguldak Demiryolu Hattı'nın Rehabilitasyonu ve Sinyalizasyonu Projesi, Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren Hattı'nın 56 kilometrelik Köseköy-Gebze Kesiminin Rehabilitasyonu ve Yeniden İnşası Projesi ve 378 kilometrelik Samsun-Kalın (Sivas) Demiryolu Hattının Modernizasyonu Projesi'nden fotoğraflar yer alacak.

Sergi, 7-9 Temmuz tarihlerinde Haydarpaşa Tren Garı'nda ziyarete açılmıştı.
Kaynak: AA