Çankaya'dan İstihdam Garantili Silahlı Güvenlik Eğitimi

Çankaya Belediyesince, 25 kişiye istihdam garantili 'Silahlı Güvenlik Eğitimi' verilecek Eğitim için başvurular, Çankaya Belediyesi İş ve İstihdam Merkezine yapılabilecek.

Çankaya Belediyesince, 25 kişiye istihdam garantili Silahlı Güvenlik Eğitimi verilecek. Eğitim sonrası yapılacak sınavda başarılı olup güvenlik kartını almaya hak kazanan adaylara özel sektörde istihdam sağlanacak.

Çankaya Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, işsizlik oranlarının azalmasına katkı sağlamak için, Belediyenin İş ve İstihdam Merkezine başvuranlara istihdam garantili meslek edindirme kurslarından biri olan Silahlı Güvenlik Eğitimi verilecek.

21 yaş ve üzeri, en az lise mezunlarının katılabileceği eğitim, Ağustos ayının ikinci haftası başlayacak. 17 günde 120 saat sürecek olan eğitimin sonunda sınava tabi tutulacak adaylara, özel sektörde iş imkanı da sağlanacak.

Özel Güvenlik ihtiyacı olan kurum ve kuruluşlarla iletişimi Çankaya Belediyesi İş ve İstihdam Merkezi kuracak. Eğitimi başarıyla bitiren adaylara uygun işlere yerleştirilecek.

Eğitim için başvurular, Ziya Gökalp Caddesinde bulunan Çankaya Belediye Başkanlığı B 2 Blok Kat 5'te yer alan İş ve İstihdam Merkezine yapılabilecek. Başvuru hakkında bilgi almak isteyenler İş ve İstihdam Merkezinin 458 89 00/1070-1071-1072 numaralı telefonlarını arayabilecekler.
Kaynak: AA