İçişleri Bakanı Soylu, Lice'de

Bakan Soylu, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden AK Parti Lice İlçe Başkan Yardımcısı Mercan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu Ziyarette, Bakan Soylu'nun telefonu ile Mercan'ın eşi ile görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım taziyelerini iletti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde silahlı saldırıda hayatını kaybeden AK Parti Lice İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Mercan'ın annesinin evine taziye ziyaretinde bulundu.

Bakan Soylu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker ile beraberindekiler helikopterle geldikleri Lice ilçesinde silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren AK Parti Lice İlçe Başkanı Mercan'ın annesinin evini ziyaret ederek, aile üyelerine başsağlığı diledi.

Ziyarette, Bakan Soylu'nun telefonu ile Mercan'ın eşi Mehtap Mercan ile görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım taziyelerini iletti. Görüşme sırasında eşini kaybeden Mercan gözyaşlarına hakim olamadı.

Ziyaret sırasında fenalaşan Mercan'ın amcası Nizamettin Mercan'ı teselli eden Soylu, Mercan'ın annesi Feride, eşi Mehtap Mercan ile görüştü. Mercan'ın çocuklarıyla da ilgilenen Soylu, 9 yaşındaki oğlu Mehmet Emin Mercan'ı kucağına aldı.

Daha sonra Soylu, Eker ve beraberindekiler Mercan'ın mezarını ziyaret ederek dua etti.

AK Parti Lice İlçe Başkan Yardımcısı Mercan'a, gece Mulla Mahallesi'ndeki evinin önünde silahla ateş açılmış, ağır yaralanan Mercan, Lice Devlet Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Evli ve 4 çocuk babası Mercan'ın, partideki görevinden ayrılması için daha önce terör örgütü tarafından tehdit edildiği öğrenilmişti.
Kaynak: AA