Yaz Etkinlikleri İçin Kayıtlar Devam Ediyor

Eskişehir Tepebaşı Belediyesinin çocuklar için ücretsiz olarak düzenlediği Yaz Etkinlikleri için kayıtlar devam ediyor. 1 Haziran’da başlayan kayıt işlemleri, 16 Haziran tarihinde sona erecek.

Yaz Etkinlikleri İçin Kayıtlar Devam Ediyor
Tepebaşı Belediyesi, 2017 yaz dönemi kültür-sanat, spor, kişisel gelişim, bilim gibi farklı alanlarda çocuklara yönelik etkinlikler düzenliyor. Kayıtların devam ettiği ve “Yaz Çiz Boya Oyna” sloganı ile düzenlenen Yaz Etkinlikleri kapsamında birçok etkinliğin gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Çocuk eliyle çizgi film, futbol, halk dansları, karaoke, sihirli deneyler, coşkulu ritmler, basketbol, tekvando, seramik, resim, cam, bisiklet tamirciliği, şaloma, satranç, jimnastik, çocuk yogası, mini pandomim, mutlu boyalar, drama, masa tenisi, ritm, model uçak, öykü yazarlığı, junior survivor, duma duma dum ritm, amatör jonklör ve kukla atölyesi gibi çalışmaların gerçekleşeceği Yaz Etkinlikleri tamamen ücretsiz olacak.

Spordan müziğe, danstan sanata, kişisel gelişimden bilime birçok branşta açılacak etkinlikler, Tepebaşı Belediyesine bağlı 13 merkezde, 3 Temmuz - 25 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Vatandaşlar konuyla ilgili detaylı bilgiye Tepebaşı Belediyesinin web sitesi üzerinden ulaşabilecek.
Kaynak: İHA