Van'da Yol Yapım Çalışmaları

Van Büyükşehir Belediyesi'nin kent genelinde başlattığı yol yapım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İbrahim Taşyapan, yetkililerden bilgi aldıktan sonra mahalledeki vatandaşlarla görüştü.

Mahalle sakinlerinin çalışmalara büyük destek verdiğini kaydeden Taşyapan, çalışmalar tamamlandıktan sonra şerefiye caddesinin örnek bir cadde kimliğine bürüneceğini söyledi.

Taşyapan, şöyle konuştu:

'Şerefiye Caddesi, şehir merkezini Bostan içi Mahallesi'ne bağlayan önemli ana caddelerimiz den biridir. Mevcut yolun hem bozuk hem de dar olduğunu görünce hemen fizibilite çalışmalarına başladık. Bu yolu çok sayıda vatandaşımız kullanıyor. Şehrimize yakışmayan bir caddeydi. Genişletme çalışmaları bittikten sonra asfaltlama yapacağız. Kadastro sınırlarına giren taşmazların da yıkımlarını yaptık. İnşallah buraya çok güzel bir cadde yapacağız.

Dolayısıyla burası örnek bir cadde halene gelecek. Hem vatandaşlarımız rahat edecek, hem de şehrimize yakışır ana cadde kazandırmış olacağız. Vatandaşlar bize her türlü kolaylığı gösteriyor. Onlara hep daha iyiyi sunmanın gayreti içerisine girdik. Ekiplerimizde hızlı çalışıyor. En kısa zamanda bitireceğiz. Kentimize güzel bir bölünmüş yol kazandırmış olacağız. Bununla beraber toplu ulaşımda da insanlarımız rahat edecek. İnşallah iki soruna birden çözüm getirmiş olacağız.'

Vali Taşyapan'a, Genel Sekreter Mustafa Yalçın ve yardımcıları Fazıl Tamer ile Salih Allahverdi eşlik etti.

Kaynak: AA