Vali Taşyapan Açıklaması 'Vatandaşa Hep Daha İyiyi Sunacağız'

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İbrahim Taşyapan, Şerefiye Caddesinde başlatılan bölünmüş yol çalışmalarını inceledi.

Vali Taşyapan Açıklaması 'Vatandaşa Hep Daha İyiyi Sunacağız'
Büyükşehir Belediyesinin kent genelinde kısa bir süre önce başlattığı yol çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Şerefiye Caddesi bölünmüş yol çalışmaları hızlı bir şekilde yürütülüyor. Vali Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İbrahim Taşyapan, ekiplerin Şerefiye Caddesinde sürdürdüğü çalışmaları yerine inceleyip, mahalleli ile görüştü.

Mahallelinin yapılan çalışmalara büyük destek verdiğini kaydeden Vali İbrahim Taşyapan, çalışmalar tamamlandıktan sonra Şerefiye Caddesinin örnek bir cadde kimliğine bürüneceğini söyledi.

Taşyapan, “Şerefiye Caddesi, şehir merkezini Bostaniçi Mahallesine bağlayan önemli ana caddelerimizden biridir. Mevcut yolun hem bozuk hem de dar olduğunu görünce hemen fizibilite çalışmalarına başladık. Bu yolu çok sayıda vatandaşımız kullanıyor. Şehrimize yakışmayan bir caddeydi. Genişletme çalışmaları bittikten sonra asfaltlama yapacağız. Kadastro sınırlarına giren taşınmazların da yıkımlarını yaptık. İnşallah buraya çok güzel bir cadde yapacağız. Dolayısıyla burası örnek bir cadde halene gelecek. Hem vatandaşlarımız rahat edecek, hem de şehrimize yakışır ana cadde kazandırmış olacağız” dedi.

Çalışmalara mahallelinin büyük destek verdiğini belirten Vali Taşyapan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bize her türlü kolaylığı gösteriyorlar. Onlara hep daha iyiyi sunmanın gayreti içerisine girdik. Ekiplerimiz hızlı çalışıyor. En kısa zamanda bitireceğiz. Kentimize güzel bir bölünmüş yol kazandırmış olacağız. Bununla beraber toplu ulaşımda da insanlarımız rahat edecek. İnşallah iki soruna birden çözüm getirmiş olacağız. Şehrimize ve insanlarımıza hayırlı olsun.”

Vali Taşyapan’ın Şerefiye Caddesindeki incelemesine Genel Sekreter Mustafa Yalçın ve yardımcıları Fazıl Tamer ile Salih Allahverdi de eşlik etti.
Kaynak: İHA