Usta Sanatçı Ahmet Özhan, Sincanlılarla Buluşacak

Ramazan etkinlikleri kapsamında her gün farklı bir sanatçıyı Sincanlılarla buluşturan Sincan Belediyesi, bu defa ünlü Türk müziği ve tasavvuf sanatçısı Ahmet Özhan’ı ağırlayacak.

Usta Sanatçı Ahmet Özhan, Sincanlılarla Buluşacak
Sincan’da Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Sincan Belediyesi, Ramazan ayının gelmesiyle beraber Yenikent, Temelli ve Lale meydanlarında kurduğu sahneler ile Sincanlılara eski Ramazanın huzurunu yaşatmaya çalışıyor. Sincan Belediyesi Ramazan Akşamları etkinliğinde Hacivat karagöz, meddah, animasyon gibi birçok oyun sergilenirken tasavvuf müziğinin en güzel örnekleri de Sincan’da yeniden can buluyor.

Her gün farklı bir tasavvuf sanatçısını ağırlayan Sincan Belediyesi bu defa tasavvufa gönül vermiş usta sanatçı Ahmet Özhan’ı Sincanlılarla buluşturuyor. Gönülden kopan eserlerle Sincanlıların akşamına renk katacak olan Özhan, kentin dört bir yanında heyecanla bekleniyor. Sincanlıların dört gözle beklediği program 11 Haziran Pazar günü iftardan sonra Lale Meydanı’nda gerçekleşecek.

Ramazan ruhunun yaşanmasına önem verdiklerini belirten Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, “Mübarek Ramazan ayında vatandaşlarımızın en iyi şekilde zaman geçirmesi için çalışıyoruz. Her gün gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimiz ile vatandaşlarımız meydanlarımızda bir araya geliyor. Ramazan ayının ruhuna yakışır programlarla vatandaşımızın Ramazan ayını huzurla ve dualarla geçirmesi için çalışıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA