TEOG Birincilerine Ödül

Açıklanan 2. TEOG resmi sonuçlarına göre ilçede 120 sorunun hepsini doğru cevaplayan ve Türkiye derecesi yapan 8 öğrenci İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit’i ziyaret etti.

TEOG Birincilerine Ödül
2. TEOG sınavında başarılı olan öğrenciler,"Başarılı olmamızda okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, destekleme yetiştirme kursları, düzenli çalışmalarımız ve ailelerimizin büyük katkıları oldu" dediler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, "Bu öğrencilerimiz TEOG’da büyük bir başarı elde ettiler. Öğrencilerimizin başarısını, sevincini ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu başarısıyla başta onları yetiştiren ailelerinin, onları eğiten öğretmenlerinin ve bizleri sevindirdiği gibi aynı zamanda tüm Sungurlumuzun gururu oldular. Ülke olarak en büyük ihtiyacımız eğitim ve öğretimdeki başarıdır. Çünkü kalıcı gelişmenin, istikrarlı büyümenin olmazsa olmazı eğitimdir. Bizler bu yolda eğitime katkı sağlayanlara, öğrencilerimize her zaman destek olmalıyız. Ben öğrencilerimizi tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Böyle güzel örnek öğrencilerimiz çoğalsın, esin kaynağı olsun. Sizleri yetiştiren başta anne ve babalarınıza, öğretmenlerinize, milli eğitim camiasına da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Eryiğit, öğrencileri çeşitli hediyeler vererek ödüllendirdi.
Kaynak: İHA