Şahinbey'de Ak Parti'den Birlik Ve Beraberlik İftarı

AK Parti Şahinbey ilçe teşkilatı mahalle temsilcileri muhtarlar ve vatandaşlarla birlik beraberlik yemeğinde buluştu.

Şahinbey'de Ak Parti'den Birlik Ve Beraberlik İftarı
‘Gönlümüz bir soframız bir’ sloganıyla mahalle temsilcileri muhtarlarla birlik beraberlik iftarında buluşan Şahinbey ilçe teşkilatı, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Ramazan ayının birlik beraberlik ve dayanışma ayı olduğunu vurgulayan AK Parti Şahinbey ilçe Başkanı Avukat Hakan Kurt, Şahinbey ilçe teşkilatının gün geçtikçe çıtayı yükselttiğinin altını çizdi.

“Bize düşen Cumhurbaşkanımızın etrafında kenetlenerek milletimizle bütünleşmek”

Hem Gaziantep hem de Şahinbey’in sandıkta destan yazdığını belirten Kurt, “Bize düşen en önemli vazife Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın etrafında kenetlenerek aziz milletimizle bütünleşmeye devam etmemiz gerekiyor. Rabbimize hamdolsun ki bir ramazana daha ulaştık. Rabbim bizleri bu ayda hakkını veren kullarından eylesin, ibadetlerimizi kabul etsin. Ramazan ayı birlik beraberlik ve dayanışma ayıdır. Bulunduğumuz mekan soluduğumuz hava ve paylaştığımız şu sofrada birlik ve beraberliğimizin şahidi olsun inşallah. Bugün AK Parti Şahinbey teşkilatı gün geçtikçe çıtayı yükseltmektedir. Buradaki tüm ekip, Cumhurbaşkanlığı Hükumet sistemine ilişkin halk oylamasını geride bıraktık. Hem Gaziantep’te hem de Şahinbey’imizde sandıklarda destan yazdık” dedi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye’nin ateş çemberi içerisinde açan bir çiçek olduğunu belirterek, yeni atılım döneminde çok büyük hedeflere ulaşacaklarını ifade etti.

Ramazan ayının birliğini kardeşliğini bütün ruhlarında hissettiklerini vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ramazan ayının bizleri kardeşlik sofrasında birleştirdiğini söyledi.

Bütün teşkilatlarımıza çok büyük işler düştüğünü ifade eden AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, ramazanın birlik ve beraberlik ayı olduğunu söyledi.

2019’un çok yakın olduğunu, 2019’a kadar yine teşkilat olarak bizlere çok büyük görevler düştüğünü, gönülleri fethetmek zorunda olduklarını ifade etti.

Şahinbey İlçe teşkilatının düzenlediği Birlik beraberlik yemeğine Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Avukat Hakan Kurt, mahalle temsilcileri muhtarlar ve Şahinbey İlçe teşkilatı katıldı.

Kaynak: İHA