Pursaklar'da Karne Heyecanı

Pursaklar’daki binlerce öğrenci 2016-2017 eğitim-öğretim yılını tamamlayarak karne aldı. Şehit Furkan Doğan İlkokulu’nda düzenlenen törende Kaymakam, Belediye Başkanı ve Milli Eğitim Müdürü öğrencilere karnelerini verdi.

Pursaklar'da Karne Heyecanı
Pursaklar Şehit Furkan Duman İlkokulu’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören, protokol konuşmaları karne dağıtımı ile son buldu. Törende konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin “Yavrularınızı okula emanet ettiniz, bugün emanetleriniz size tevdi ediliyor. Geleceğimizin teminatı olan bu yavrularımızın güzel yetişmesi çok önemlidir. Yaz tatilinde çocuklarımız hem eğlensin hem yaz okullarına devam etsinler” dedi.

Kaymakam İhsan Kara da yaptığı konuşmada velilere seslenerek, “Başaralı olan öğrencileri tebrik ettiğiniz gibi başarısız olan çocukların da yanında olmalısınız” diye konuştu.

Öğrencilerin karne sevincini paylaşan ilçe protokolü, çocuklarla karnelerini ve başarı belgelerini vererek hatıra fotoğrafı çektirdi. Renkli görüntülerle başlayan karne töreni, 2016-2017 eğitim öğretim yılını başarıyla tamamlayan öğrencilerin mutluluğu ile sona erdi.
Kaynak: İHA