Pedal Çevir Enerjin Olsun

Bilecik Belediyesince şehrin belirli noktalarına konulacak olan bisikletlerle vatandaşlar hem spor yapma imkanı bulacak hem de telefonlarını şarj edecek.

Pedal Çevir Enerjin Olsun
Fiziki, kültürel ve sosyal alanda birçok güzel çalışmayı ortaya koyan Bilecik Belediyesi şehrin belirli noktalarında spor yapmaya elverişli bisikletler yerleştirecek. Toplu yaşantının çokça olduğu alanlara konulacak olan bisikletler ile spor yapılırken aynı zamanda içerisinde bulunan teknik sistem ile telefonlar şarj edilebilecek. Alınan bisikletleri inceleyen Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilen çalışma hakkında bilgi verdi.

Bilecik Belediyesi tarafından güzel bir çalışmanın daha yapıldığını ifade eden Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, ’’Bilecik’imizde birçok yenilik ve değişime imza atan belediyemiz halkımız açısından yeni bir girişim daha gerçekleştirdi. Biliyorsunuz ki günümüzün en büyük sorunlarından birisi hareketsizlik ve diğeri de enerji temini. Bizler bir çalışma ile ikisini de bir araya getirerek bir çözüm ortaya koyduk. Yaptığımız küçük bir proje ile bir yandan telefonlarımızın şarj edilmesi ihtiyacını giderirken diğer taraftan da spor ve hareket yapmış oluyoruz. Aldığımız bu bisikletlerle bir taraftan spor yaparken diğer taraftan da telefonlarımızı şarj etme imkanı buluyoruz. Güzel bir aktivite olur diye umuyoruz. Bu araçlar vatandaşlarımız için güzel bir etkinlik mahiyetinde görünüyor. Ben tüm hemşerilerimize özellikle de toplu yaşamın çokça olduğu alanlara koyacağımız bisikletlerin kullanılmasını talep ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA