Öğrenciler Karnelerini Halay Çekerek Aldılar

Hakkari Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin 500 öğrencisi hem halay çektiler, hem de kep atarak karne aldılar.

Öğrenciler Karnelerini Halay Çekerek Aldılar
Hakkari Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 2016 - 2017 eğitim öğretim yılının tamamlanması nedeniyle bir etkinlik düzenlendi.

Okul Müdür Yardımcısı Ayhan Öztunç’un öncülük ettiği organizasyonda konuşan Okul Müdürü Sıtkı Zerek, yorucu ama bir o kadar da keyifli bir eğitim öğretim yılını geride bıraktıklarını söyledi.

Zerek, “Bu süre zarfında öğrencilerin derslerindeki başarılarını bizleri mutlu etmiştir. Her insanın bir değer olduğu inancı içinde yeteneklerinizi ortaya çıkarıp, geliştirmeye gayret ettik. Bu inançla eğer, hayatınıza bir pencere açıp, temelinize birkaç damla su, ufkunuza bir tutam ışık olduysak, ne mutlu bize. Halayda Türkiye birinciliği ve futbol turnuvasında ise Türkiye ikinciliği ile güzel bir yılı geride bıraktık. Okulumuzda görev yapan hizmetlisinden öğretmenlerine ve müdür yardımcılarına herkesin sizler üzerinde bir emeği olduğunu sakın unutmayın. Mezun olan öğrencilerimize yeni hayatlarında başarılar dilerim” dedi.

Öğretmenler adına kürsüde bir konuşma yapan tarih öğretmeni Güssüm Deveci ise, “Bir eğitim öğretim yılı boyunca elbirliği ile öğrencilerimize; en iyiyi, en doğruyu ve en güzelini vermeye çalıştık. Sizinle yorulup, yine sizin tatlı bakışlarınızla dinlendik. Her insanın bir değer olduğu inancı içinde yeteneklerinizi ortaya çıkarıp, geliştirmeye gayret ettik. Bu inançla eğer, hayatınıza bir pencere açıp, temelinize birkaç damla su, ufkunuza bir tutam ışık olduysak, ne mutlu bize. 2016 - 2017 eğitim öğretim yılı boyunca adeta bir aile bilinciyle okulumuzu sahiplenen, iyi şeyler için çabalayan, Sayın Müdürüme değerli öğretmen arkadaşlarıma, okul personelimize ve tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum” şeklinde konuştu.

Hakkari Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin okul birincisi Berçem Kaçmaz ve yılın birincisi Seher Erol’a plaket ve ödülünü Okul Müdürü Sıtkı Zerek takdim etti. 9, 10, 11 ve 12. sınıflar arasında ilk üçe giren başarılı öğrencilerin ödüllerini müdür yardımcıları Cumhur Özek, Ayhan Öztunç, Fahrettin Kaya ve Münevver Yüca takdim etti. 12. sınıf öğrencilerinin kep atma törenin ardından tüm okul öğrencileri halat çekerek program sona erdi.
Kaynak: İHA