İzmit Aquapark Yakında Hizmete Giriyor

Kocaeli’nin ilki olma özelliği taşıyacak olan ve İzmit Belediyesi tarafından Tepeköy Mahallesi’nde yapımı devam eden aquapark, Temmuz ayı içinde hizmete girecek.

İzmit Aquapark Yakında Hizmete Giriyor
Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Tepeköy Mahallesi’nde yapımı devam eden aquapark alanında incelemede bulundu. Yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi alan Başkan Doğan, “Yakında burası çocuk seslerinin yankılandığı bir yer olacak. Şimdiden çocuklarımızın mutluluğunu gözümde canlandırabiliyorum” dedi.

Aquapark inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini de ifade eden Başkan Doğan, “Projenin kısa sürede şekillendiğini görmek beni de mutlu ediyor. Bu projemiz sayesinde artık bizim şehrimizin çocukları aquaparkta eğlenebilmek için başka şehirlere gitmek zorunda kalmayacaklar. Buradan sadece İzmit’imizin değil tüm Kocaeli’nin çocukları faydalanacak. Ayrıca bu tesisimizde yılın on iki ayı hizmet verecek kapalı havuzumuz da olacak. Biz de açılış için en az çocuklarımız kadar heyecanlıyız” diye konuştu.

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz da, “Projenin hızla tamamlandığını görmek beni de çok mutlu etti. Belediye Başkanımız sayesinde şehrimizin bir eksikliği daha giderilmiş olacak. Artık bizim şehrimizin çocuklarının da bir aquaparkı olacak” şeklinde konuşarak şehre değer katan projeleri için Doğan’a teşekkür etti.
Kaynak: İHA