Işın, İftarda Muhtarlarla Buluştu

Ağrı Valisi Musa Işın mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek iftarını açtı.

Işın, İftarda Muhtarlarla Buluştu
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Konuk Evi’nde gerçekleşen İftar yemeği programına Ağrı Valisi ve Belediye Başkan Vekili Musa Işın, Vali yardımcısı Ejder Demir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

İftardan sonra konuşan Musa Işın, Ramazan ayında toplumun çeşitli temsilcileri ile bir araya gelerek iftar açtıklarını anlattı. 2 yıl önce Ağrı’da göreve başladığını dile getiren Işın, Ağrı’nın atmosferinin herkes tarafından görüldüğünü söyledi.

Başka bir tehlike ve endişe içinde olduklarını hatırlatan Işın, Allah’a şükürler olsun ki o tehlikeler, endişeler, yanlış düşünceler ve o kötü niyetlerin içimizden çıkıp gittiğini belirtti.

Çocuklarımız ve gençlerimiz elimizden alınmasın diyen Işın,”Huzurumuzu kaçıranlara izin vermeyelim. İnsanın yaratılış gayesi budur, işte bizi yaratılış gayemizden uzaklaştırmak isteyen bir fitne vardı. Çok şükür o fitne bizden uzaklaşmıştır. İnşallah öyle bir gün gelecek ki, biz asla terörü ağzımıza almayacağız. Bu fitne ve fesatlardan yakamızı kurtaracağız. Başka güzel şeylerden bahsedeceğiz. Aştan işten, huzurdan ve mutluluktan bahsedeceğiz. Çocuklarımız için hayaller kuracağız. Gençlerimiz için iş ve aş üreteceğiz. Şehrimizi güzelleştirip yaşanılabilir bir ortamda yaşayacağız ve bu bizim hakkımızdır” dedi.

Belediye’nin arşivinin olmadığına dikkat çeken Işın, “Bunu sizlere yapanlar utansın. Siz buna layık değilsiniz. Herkesi şehri güzelken, millet temizlik içerisinde yaşarken Ağrı halkı niye bunu mecbur kalsın. Bizi buna mahrum bırakanlar utansınlar. İnsan bir mesuliyet aldığı zaman onu yerine getirmelidir. Yapamazsan çekilirsin, dersin kusura bakmayın” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA