Gölbaşı'nda Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar

Gölbaşı Belediyesi, şehit aileleri ile gazilere iftar yemeği verdi.

Akalın tesislerinde gerçekleştirilen iftar organizasyonuna yaklaşık 500 kişi katıldı.

İftara katılan Gölbaşı Kaymakamı Şenol Esmer, yaptığı konuşmada, bu ülkenin hiçbir zaman bir tepside kendilerine sunulmadığını söyledi.

Esmer, bu vatanın, geçmişten bu yana bin yıldır kanlarını veren, alın teri döken ve en sonunda da bunun zirve noktası olan 15 Temmuz'da da kanları pahasına mermilere göğsünü geren şehitlerin ve gazilerin sayesinde vatan olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Duruay ise programa katılan herkese teşekkür ederek, 'Biz vatan ve bayrak için canımızı, kanımızı ve malımızı her zaman feda edebilecek bir milletiz. Bunu 15 Temmuz'da bütün dünyaya gösterdik. Etrafımızdaki ülkelere baktığımız zaman topraklarında petrol ve doğal gaz fışkırır ama bizim toprakların her yerinde şehitlerimizin kanı var. Bunun için burası bizim için vatan.' diye konuştu.

Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Programa, Gölbaşı Jandarma Komutanı Murat Kuyucu, İlçe Emniyet Müdürü Murat Buğatekin, AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, MHP İlçe Başkanı Ersin Pehlivan, CHP İlçe Başkanı Bülent Elikesik, birim müdürleri ile Şehit aileleri ile gaziler katıldı.

Kaynak: AA