Eski Eşini Boğazından Bıçakla Yaralayan Kişi Tutuklandı

Konya’da yol kenarında boğazından bıçakla yaralanmış olarak 2 aylık bebeği ile birlikte bulunan kadını yaraladığı iddia edilen ayrıldığı eşi tutuklandı.

Eski Eşini Boğazından Bıçakla Yaralayan Kişi Tutuklandı
Edinilen bilgiye göre, Yusuf D. eşi Fatma D’nin (22) ilk eşinden olan 4 yaşındaki erkek çocuğu ve kendinden olan 2 aylık bebeği ile birlikte kayıp olduğu ihbarında bulundu. Polisin her yerde aradığı kayıp kadın ve çocukları Seydişehir ilçesi İncesu Mahallesinde yol kenarında yaralı bulundu. Ambulansla hastaneye kaldırılan kadının boğazından bıçakla yaralandığı, kafatasında çatlaklar oluştuğu öğrenildi. Yaralı kadın Seydişehir Devlet Hastanesinde ilk müdahalenin ardından Konya’ya sevk edilirken 2 aylık bebek dedesine teslim edildi.

Fatma D. ilk eşi Nurettin Ş. ile birlikte çocukları da yanlarına alarak Antalya’ya giderken kavga ettiklerini ve eski eşinin bebekle kendisini yolda bırakırken oğlunu yanına alarak gittiğini söylediği öğrenildi.

Polis’in Konya’da yakaladığı Nurettin Ş. gözaltına alınarak Seydişehir ilçesine getirildi.

Seydişehir Emniyet Müdürlüğünde işlemlerin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilen Nurettin Ş. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA