'EBA KADRAJ' 3.Fotoğraf Yarışmasında 'Halat Çekme Oyunu' Adlı Eser, Türkiye Birincisi Oldu

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Çocuk ve Oyun” konulu ‘EBA KADRAJ’ 3.fotoğraf yarışmasında ‘Halat Çekme Oyunu’ adlı eser, öğretmen kategorisinde Çetin Şen Bilim ve Sanat Merkezi Müdür Yardımcısı Mehmet Bedir’in Sarımsaklı Barajında çektiği ve Türkiye genelinde 3489 eserin katıldığı, yarışmada birinci oldu.

'EBA KADRAJ' 3.Fotoğraf Yarışmasında 'Halat Çekme Oyunu' Adlı Eser, Türkiye Birincisi Oldu
İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, yarışmada birinci olan Mehmet Bedir ve Okul Müdürü Sezer İnan’ı makamında kabul etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, başarısından dolayı Mehmet Bedir’i tebrik ederek”EBA eğitim sistemimizin olmazsa olmazlarından. Öğrencilerimizin eğitim hayatı boyunca yaralanacağı en büyük kaynak. EBA(Eğitim Bilişim Ağı) çevrimiçi bir sosyal eğitim platformudur. EBA öğretmenlere ve öğrencilere eğitimde büyük kolaylık sağlayan bir platformudur. EBA öğretmenlere sağladığı kolaylıkların daha fazlasını öğrencilere sağlamaktadır. EBA’ ya giriş yapan bir öğrenci oldukça zengin bir içeriğe ulaşabilmektedir. EBA’ ya giriş yapan öğrenci başka öğrenciler tarafından paylaşılan notlara, sunumlara, görsellere rahatlıkla ulaşabilmekte ve bu materyallerden istediği gibi faydalanabilmektedir. Onun için gelecek yıl okullarımızda EBA’yı daha aktif kullanmayı amaçlamaktayız ”diyerek sözlerini tamamladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı yarışmada Türkiye birincisi olan Mehmet Bedir ve Türkiye birincisi eseri ile günün anısına resim çektirdi.

‘Halat Çekme Oyunu’ temalı resim İl Milli Eğitim Müdürlüğü makam katında oluşturulan köşeye asılarak ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.
Kaynak: İHA