Başkan Taşçı Miniklere Karne Dağıttı

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, karnelerini verdiği Milli Eğitim Vakfı İlkokulu öğrencilerine, “Yazın eğlenin ama kitap okumayı da ihmal etmeyin” öğüdünde bulundu.

Başkan Taşçı Miniklere Karne Dağıttı
Atakum ilçesindeki Milli Eğitim Vakfı İlkokulu öğrencileri karnelerini Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın elinden aldı. Okul içerisinde gerçekleştirilen karne törenine Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın yanı sıra Atakum Kaymakamı Turan Atlamaz, Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Coşkun ve çocuklarının karne sevincini paylaşmak için okul bahçesini dolduran velilerin de katıldı.

Öğrencilerin halkoyunları gösterilerini izleyen davetliler, minik öğrencilerin verdiği konser eşliğinde keyifli bir gün yaşadı. Etkinliklerin gerçekleşmesinin ardından karne heyecanı yaşayan öğrenciler, karnelerini Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve Atakum Kaymakamı Turan Atlamaz’dan aldı. Öğrencilerle yakından ilgilenen ve karnelerini verirken bol bol sohbet eden Başkan Taşçı, miniklere bazı tavsiyelerde bulunmayı da ihmal etmedi.

Türkiye’nin daha da güçlenmesi için, okumuş ve ülkesine faydalı bireylerin yetişmesinin şart olduğunu söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Dünya hızla değişiyor. Bu değişim içerisinde ülkelerin en önemli kozları, okumuş ve eğitimli insan gücü oluyor. Sizlerde beklentimiz büyük. Okuyup, ülkenize, milletinize faydalı bireyler olmanızı istiyoruz. Bu ülkenin geleceği sizlersiniz. Geleceğin belediye başkanları, bilim adamları, milletvekilleri sizlerin arasından çıkacak. Bugün Atakum İlçesinde 31 bin öğrenci karne sevinci yaşıyor. Biz de Atakum Belediyesi olarak bu sevince ortak oluyoruz. Çocuklarımızdan, yaz tatilinde iyice eğlenmelerini, stres atmalarını istiyorum ama aynı zamanda bol bol kitap okumalarını da istiyorum” dedi.

Kaynak: İHA