Başkan Duruay'dan Şehit Aileleri Ve Gaziler İçin İftar Yemeği

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ın ev sahipliğinde, şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği düzenlendi.

Başkan Duruay'dan Şehit Aileleri Ve Gaziler İçin İftar Yemeği
Akalın Tesisleri’nde düzenlenen ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlanan iftar programında konuşma yapan Gölbaşı Kaymakamı Şenol Esmer, Türkiye’nin kendilerine tepside sunulmadığını ifade ederek, “Geçmişten bu yana kanlarını veren alın teri döken en sonunda da bunu zirve noktası olan 15 Temmuz’da da kanları pahasına mermilere göğsünü geren gazilerimizin ve şehitlerimizin sayesinde bu vatan, vatan oldu” diye konuştu.



“Bizim topraklarımızın her karesinde şehitlerimizin kanı var”

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, devlet ve şahıs olarak her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Bundan önceki programlarımızda defalarca sizlerle beraber olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Şehitlerimizin belki sizler annesisiniz, babasısınız ama bu şehitler hepimizin şehitleri. Onlar da bizim kardeşlerimiz, abilerimiz, amcalarımız. Biz vatan için canımızı, kanımızı, malımızı her zaman feda edebilecek bir milletiz. En son da 15 Temmuz’da bildiğiniz gibi el birliğiyle tüfeklerin tankların karşısında göğsünü siper ederek hep beraber durduk. Hepinizden Allah razı olsun. Coğrafyamıza baktığımız zaman etrafımızdaki ülkelerin birçoğunda topraktan petrol, doğalgaz fışkırır ama bizim topraklarımızın her karesinde şehitlerimizin kanı var. Onun için burası bize vatan, onun için Türkiye’miz bu kadar değerli ve kıymetli.”

İftar programına Kaymakam Esmer ve Başkan Duruay’ın yanı sıra, Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanı Murat Kuyucu, Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürü Murat Buğatekin, kaymakamlık ve belediye birim müdürleri, ilçe siyasi parti temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Kaynak: İHA