Başkan Akyürek, İftarda Gençlerle Buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti İl Gençlik Kolları’nın düzenlediği Vefa İftarı’nda 31 ilçede dünden bugüne hizmet vermiş teşkilat mensubu gençlerle buluştu.

Başkan Akyürek, İftarda Gençlerle Buluştu
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti İl Gençlik Kolları’nın düzenlediği Vefa İftarı’nda gençlerle bir araya geldi. Konya Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Spor ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen iftar programında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya’da Ramazan ayının bir başka güzellikte yaşandığını belirterek, mübarek ayda farklı programlar düzenleyen gençleri tebrik etti. Belediye olarak her akşam esnaf odaları ile iftarlarda bir araya geldiklerini belirten Başkan Akyürek, iftar programlarına gençleri de davet etti.

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, ülkenin zor günlerden geçtiğini, hükümetin icraatları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşuyla sıkıntıların bertaraf edildiğini söyledi.

Türkiye’nin dört bir tarafında gençlik kolları olarak iftarlar düzenlendiğini belirten AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, “Gençlik kolları olarak hem gönüllere hem de gönül sofralarına misafir olmanın huzurunu ve maneviyatını yaşıyoruz” dedi.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Sait Çelik ise, Konya’da gençliğe yönelik hayırlı hizmetler sunduklarını belirterek, yaptıkları çalışmalarda kendilerine her zaman destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e teşekkür etti.

Programa AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ile 31 ilçede dünden bugüne hizmet vermiş teşkilat mensubu gençler katıldı.

Kaynak: İHA