UKOSB 5. Olağan Kongresi Yapıldı

Uşak Karma Organize Sanayi Bölgesi 5. Olağan Kongresinde mevcut başkan İbrahim Karahallı ve yönetimi yeniden göreve seçildi

Uşak Karma Organize Sanayi Bölgesi (UKOSB) 5. Olağan Kongresi yapıldı.

UKOSB binasındaki kongreye Uşak Vali Yardımcısı Mesut Taner Genç, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Başkanı Selim Kandemir, Uşak Ticaret Borsası (UTB) Başkanı Mustafa Sezer, delegeler ve iş adamları katıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan UKOSB Başkanı İbrahim Karahallı, Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini belirterek, birlik beraberlik vurgusunda bulundu.

İki yıllık görev süresini değerlendiren Karahallı, 'Bölgemizin önemli sorunlarına çözüm bulduk. Katı atıkların bertarafı ile ilgili çalışmalarımız sürüyor, atık su arıtma tesisinin revizyonunu yaptık, yeni tefsi alanı ile ilgili çalışmalar gerçekleştirdik. Bölgemizdeki elektrik hatlarını yer altına indirdik, itfaiye birimini oluşturduk, yaklaşık 6,5 milyon liralık yatırımı hayata geçirdik.' dedi.

Uşak Vali Yardımcısı Mesut Taner Genç ise ilin en önemli sorununun çevre kirliliği olduğunu belirterek iş adamlarından çevre sorunlarına karşı daha duyarlı olmalarını istedi.

Konuşmaların ardından mevcut başkan Karahallı ile Nuri Aslan'ın aday olduğu kongrede oylama yapıldı.

Oylamada 301 delegeden 266'sı oy kullanırken, 2 oy geçersiz sayıldı. 168 oy alan mevcut başkan İbrahim Karahallı ve yönetimi yeniden göreve seçildi.
Kaynak: AA