Türk Kızılayı Giresun'da 860 Aileye Ramazan Yardımı Yaptı

Türk Kızılayı Giresun Şubesi Başkanı Murat Cansız, Giresun’da Ramazan ayında 860 yardıma muhtaç aileye yardım götürdüklerini ve bu yardımların Ramazan ayı boyunca devam edeceğini söyledi.

Türk Kızılayı Giresun'da 860 Aileye Ramazan Yardımı Yaptı
Yapılan yardımların yerine en iyi şekilde ulaşması için çalışmaları sürdürdüklerini belirten Cansız, “Giresun Türk Kızılay Başkanı bu Ramazan ayında Giresun’da yardıma muhtaç 420 aileye kavurma yardımında bulunduk. 245 aileye ise kıyafet 195 aile ise gıda kolisi yardımında bulunduk” dedi.

Yıl boyunca da yardımlarının devam ettiğini hatırlatan Cansız, “Bu yıl içinde yaptığımız yardımlar ise 53 öğrenciye kırtasiye malzemesi yardımı yaptık iki bin kişi ye 15 Temmuz şehitlerinin adına ikramlarda bulunduk. Görele’deki engelli kardeşlerimize 10 tane araç temin ettik. Giresun merkezdeki okullara da çeşitli gıda ve kırtasiye gibi yardımlarda bulunduk. Başsavcımız ve serbest denetimlik il müdürümüz ile kader mahkumu arkadaşlarımızın ailelerine de yardımlarda bulunduk. Önümüzdeki günlerde ise İstanbul teknik üniversitesi ile beraber ortak bir çalışmada bulun caz bayrama 250 öğrenciye giysi yardımı yapılacak. Biz göreve geldiğimizde Giresun’a 2 tane araç üniversitemize 1 tane butik açtık ve ihtiyacı olan çocuklarımıza yardımda bulunduk. Giresun’da ne kadar muhtaç ve ihtiyaç sahibi varsa onlara yardımlarda bulun caz bizim sevdamız bu” diye konuştu.

Kaynak: İHA