Tekirdağ Uluslararası 53. Kiraz Festivali Coşkuyla Başladı

8-10 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan Tekirdağ Uluslararası 53. Kiraz Festivali Süleymanpaşa İlçesinde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın katılımı ile coşkuyla başladı.

Tekirdağ Uluslararası 53. Kiraz Festivali Coşkuyla Başladı
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası önünde açılışı gerçekleşen festivalde, Başkan Kadir Albayrak, cadde boyunca davullar eşliğinde esnaf ve vatandaşları selamladı. Üç gün sürecek festivalde vatandaşlara iyi eğlenceler dileyen Başkan Albayrak’a vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi. Vatandaşları festivale davet eden Başkan Albayrak, Tekirdağ’ı Uluslararası boyuta taşıyan Kiraz Festivalinin şehrin en iyi temsillerinden biri olduğunu belirterek, “Festivalimiz bu sene 8-10 Haziran tarihlerinde düzenlenecek. Bu sene de her sene olduğu gibi Tekirdağ’ı dolu dolu bir festival bekliyor. Altı ilçemizde çeşitli etkinlikler düzenleyerek festivalin hakkını teslim edeceğiz. Tüm Tekirdağlıları festivale bekliyoruz” dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ı makamında ziyaret ederek, Tekirdağ Uluslararası 53. Kiraz Festivaline davet etti.

Ziyaretlerde 8-10 Haziran 2017 tarihlerinde, Tekirdağ’ın 6 ilçesinde düzenlenecek olan 53. Kiraz Festivali programı hakkında bilgiler veren Başkan Albayrak, Vali Ceylan, Kaymakam Yurt ve Başkan Eşkinat’a çiçek ve kiraz takdim ederek, festival etkinliklerine davet etti.
Kaynak: İHA