Pursaklar Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Açılış İçin Gün Sayıyor

Pursaklar Belediyesi’nin ilçede üst üste hayata geçirdiği projelerden biri olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tamamlandı. Çevre düzenlemesi ve yeşil alan çalışmasıyla farklı bir görünüme bürünen Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kısa bir süre sonra hizmete açılacak.

Pursaklar Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Açılış İçin Gün Sayıyor
Sağlıktan spora, sosyal tesisten kültür merkezlerine birçok alanda yatırım yapan Pursaklar Belediyesi, ilçenin büyük ihtiyaçlarından biri olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini kısa sürede tamamladı. Pursaklar Belediyesi Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından Türk mimarisi esas alınarak hazırlanan Fatih Mahallesi’ndeki Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yapım çalışmalarını yakından takip eden Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, “Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizin inşaatı çok hızlı ilerledi. Büyük bir özveri ile çalışan işçi kardeşlerimize ve yüklenici firmaya teşekkür ediyorum. İnşaatı biten bu sağlık tesisimizi inşallah yakın bir zamanda hizmetine sunacağız” dedi.

İlçe halkının büyük bir ihtiyacını karşılayacak olan ve 3 katlı olarak inşa edilen Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde; sağlık ocağı, 20 hekimlik diş kliniği, aile sağlık merkezi, 4 adet aile hekimliği kliniği, röntgen odası, emzirme odası, çocuk bakım odası, arşiv, yemekhane, bay-bayan mescit ve lavabolar yer alıyor. Pursaklar Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı bu sağlık tesisi, kısa süre içinde halkın hizmetine sunulacak.
Kaynak: İHA