Protokol Ve İş Dünyası İftarda Bir Araya Geldi

Kütahya’nın tavşanlı ilçesinde protokol ve iş dünyası, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TTSO) her yıl düzenlediği ve geleneksel hale gelen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Protokol Ve İş Dünyası İftarda Bir Araya Geldi
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası her yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da iftar yemeği düzenledi.

TTSO Başkanı Davut Efe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte iftara gelen misafirlerini kapıda karşıladı. Tavşanlı protokolü ile iş dünyasını aynı masa etrafında buluşturan iftarda akşam ezanı okunması ile hep birlikte oruç açıldı.

İftar sonrası Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İlhami Aydın bir konuşma yaptı. Aydın, “Tavşanlı Ticaret Ve Sanayi odamızın düzenlemiş olduğu iftar programında siz değerli misafirlerimiz ve üyelerimizle beraber olmaktan mutlu olduğumuzu ifade ediyor, hepinize hoş geldiniz diyorum. Geçen hafta yaşadığımız trajik helikopter kazasıyla kaybettiğimiz 13 kahraman askerimize, ülkemizin güvenliği için verdiğimiz tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. inşallah bir daha böyle acılar yaşamayız" dedi.

İftar programında Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Nafi Güral da, Tavşanlı’dan övgü ile bahsetti.

Güral, “Tavşanlı’yı çok önemsiyoruz. Meclis Başkanım, Meclis başkan vekilim ve 7 yönetim kurulu üyem ile eksiksiz buraya geldik. Biz Davut bey ile aynı platformlarda çok çalışıyoruz. Davut Bey benim çok sevdiğim ve takdir ettiğim bir arkadaşım. Umarım sizler de çok seviyorsunuzdur. Ne zaman bir Tavşanlı menfaati olsa hemen ortaya çıkar ve bu menfaat peşinde olması gereken herşeyi yapar Tavşanlı için. Meclis başkanımız söyledi, bizler Serbest bölge alanının Kütahya ile Tavşanlı arasında olmasını arzu ediyoruz. Bu düşüncelerimizi Bakanlığa ve Vali beylere de aktardık. Kütahya merkez ve Tavşanlı için inşallah bu da olur. Yerli otomotiv konusunda Davut bey beni aradı ve Tavşanlı olarak ne yapılması gerekiyorsa bizler hazırız dedi.

Bu son derece övgüye ve takdire değer davranıştır. Biliyorsunuz çocuğun büyüdüğünü anne ve babası görmez. Tavşanlı’da böyle . Gelirken baktık Tavşanlı büyümüş. Bravo dedik Tavşanlı’ya, bravo Tavşanlılara, buraya yeni bir Tavşanlı inşaa etmişler. Bu övgü Tavşanlılardır. Sizler kendiniz için değil Tavşanlı için çalışıyorsunuz. Bu nedenle sizlerden Allah razı olsun. Kütahya Tavşanlı’yı çok sever ve takdir eder. Arzu ediyorum ki daha geniş topluluklar olarak birbirimize gelip gidelim. Kaynaşmayı sağlayalım” ifadelerini kullandı. (Tİ - EFE)
Kaynak: İHA