Kırşehir Belediyesinin Mahalle İftarları

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, mahalle iftarları kapsamında Bahçelievler Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Bahçeci, Bahçelievler Mahallesi'nde kurulan iftar sofralarında vatandaşlar bir araya gelerek, talep ve şikayetlerini dinledi.

İftar programında konuşan Bahçeci, huzur, bereket ve kardeşlik merkezi olan ramazan ayının ve tutulan oruçların hayırlara vesile olmasını diledi.

Ramazan ayında mahalle iftarı kültürünü yaşatmak istediklerini dile getiren Bahçeci, şunları kaydetti:

'Aynı mahallede oturup belki bir sofrada bir araya gelemeyen insanların aynı sofrada bir araya gelerek tanışmasına ve kaynaşmasına vesile oluyoruz. Bu, ramazanın ruhuna da uygundur. Bahçelievler Mahallesi bizim en sevdiğimiz, bize her zaman en büyük desteği veren mahallemiz. Buraya önemli hizmetler yaptık. Özellikle altyapı noktasında çok önemli hizmetlere imza attık, kanalizasyon ve içme suyu problemini bitirdik. Bölünmüş yolumuzu ana yol haline getirdik. Camilerimizin, okullarımızın bahçelerini düzenledik, mezarlıklarımızı yaptık ve parklarımızı yeniledik. Nene Hatun Konağını da sizlerin hizmetine açtık. Konağımızda kurslarımız devam ediyor. Farklı alanlarda kurslar yapıyoruz. Özellikle hanımefendileri bu kurslarımıza katılmaya davet ediyoruz. Çocuklarımızı yaz dönemi kurslarına göndermenizi tavsiye ediyoruz.'

İftar programına belediye başkan yardımcıları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA