Kartepe'de 3 Adet Taşınmaz Satışta

Kartepe Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait 3 adet taşınmazın satışı için ihale açtığını duyurdu.

Kartepe'de 3 Adet Taşınmaz Satışta
Kartepe Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından ihaleye ilişkin yapılan açıklamada, “Mülkiyeti Belediyemize ait Çiftlik 963 parsel numaralı 742,00m yüzölçümlü tarla vasıflı taşınmaz, Ş. Uzunbey Kumlaçiftliği 420 ada 1 parsel numaralı 7.833,00m yüzölçümlü Arsa vasıflı taşınmaz ile Sarımeşe 761 ada 3 parsel numaralı 6.369,79m yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazların satışı 15.06.2017 tarihinde Kartepe Belediye Encümeni huzurunda 2886 sayılı devlet ihale kanunun 35 A maddesine göre kapalı teklif usulü ile Kartepe Belediyesi Toplantı Salonunda Saat 10:10 da ihalesi yapılacaktır” ifadeleri kullanıldı.

Kısa bir değerlendirme yapan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Bu konu siyasi malzeme yapılacak bir konu değildir. İlçemizin ve belediyemizin menfaatine olmayacak hiçbir adım atmayız. Kamu malını, kendi malımızdan daha fazla koruduğumuzu herkes anladı ve öğrendi. Amacımız, en etkili rekabet ortamını hazırlayarak, kazançlı, rantabl bir satış gerçekleştirmek. Aksi durumda ilk karşı çıkan ben olurum. Halkımızın için rahat olsun” dedi.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgi ve ihale şartnamesine Kartepe Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden de ulaşılabilir.
Kaynak: İHA