Gümrük Bakanı Tüfenkci İSMEYDER'in İftar Programına Katıldı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, İstanbul Yaş Meyve Sebze Bostan Komisyoncuları ve Tüccarları Derneği’nin düzenlediği iftar programına katıldı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, İstanbul Yaş Meyve Sebze Bostan Komisyoncuları ve Tüccarları Derneğinin (İSMEYDER) düzenlediği iftar programında sektör temsilcileri ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Programa, eski Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış ve iş adamı Ethem Sancak ile çok sayıda hal çalışanı da katıldı.

Burada bir konuşma yapan Bakan Tüfenkci, ekonomi ve istihdam açısında önemli mesajlar verdi.

Üreticinin kazandığı, kayıt dışılığın azaldığı, insanların ucuz meyve-sebze yemesi noktasında çalışmalara son noktayı koymak üzere olduklarını söyleyen Bakan Tüfenkci, "Gıda Komitesi’nden almış olduğumuz kararlar doğrultusundaki kararları tek tek hayata geçireceğiz. Özellikle almış olduğumuz kararları sektörle konuşarak hayata geçiriyoruz. Uzun istişarelerimiz neticesinde tespit ettiğimiz hususlarla beraber, sizin önerilerinizi dinliyoruz, dinlemeye de devam edeceğiz. Bir yandan ekonomiyi büyütürken, bir yandan da terör örgütleri ile mücadele ediyoruz. Bir yandan ekonomiyi büyütürken bir yandan da terör örgütleri ile mücadele ediyoruz. Bu mücadelemizdeki kararlılığımızla Türkiye önemli noktalara geldi" dedi.

Bakan Tüfenkci konuşmasının devamında birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Kaynak: İHA