Eşref Ziya Terzi, Eserlerini Maltepeliler İçin Seslendirdi

Maltepe’deki Ramazan Etkinlik Alanında sahne alan ünlü sanatçı Eşref Ziya Terzi, kendine has yorumuyla seslendirdiği eserleriyle Maltepelilere keyifli bir gece yaşattı.

Eşref Ziya Terzi, Eserlerini Maltepeliler İçin Seslendirdi
İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) Maltepe, Yenikapı ve Beyazıt Meydanlarına kurduğu Ramazan Etkinlik Alanlarındaki etkinlikler renkli görüntüler oluşturmaya devam ediyor. Ramazan ayının 12’nci gününde Maltepe Sahiline kurulan etkinlik alanın konuğu ünlü sanatçı Eşref Ziya Terzi oldu. Ramazan ayı boyunca Çocuk oyunları, Tiyatrolar, İlizyon gösterileri gibi birbirinden farklı gösterilerin yapıldığı etkinlik alanına gelen vatandaşlar ünlü sanatçıyı dinlemek için dakikalar öncesinden yerlerini aldı. Teravih Namazından sonra gerçekleştirilen konserde sahne alan Eşref Ziya Terzi ‘Kalksam ve Dirilsem, Söyle İstanbul, Ağlama Karanfil, Şehit Tahtında Rabbe Gülümser, Minareler Süngü Kubbeler Miğfer’ gibi eserlerini Maltepeliler için seslendirerek hayranlarına müzik ziyafeti sundu. Konser alanını dolduran vatandaşlar zaman zaman sesi ve sevilen eserleriyle kendilerine unutulmaz bir gece yaşatan ünlü sanatçıya eşlik etti. Yaklaşık bir saat sahnede kalan Eşref Ziya Terzi’nin konseri vatandaşlardan tam not aldı.

Etkinlik alanına sürekli olarak geldiğini söyleyen Fırat Taşdemir, “Etkinlik alanına sürekli olarak gelmeye çalışıyoruz. Özellikle konser harikaydı. Belediyenin hizmetlerinden çok memnunuz. Biz bugün Eşref Ziya için özel geldik. Eşref Ziya olsun, Mustafa Cihat, Ömer Karaoğlu gibi sanatçıların hepsini seviyoruz. Tabiri caizse hepsi bizim mahallenin sanatçıları olduğu için daha bir önem gösteriyoruz” dedi.

Öte yandan, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Ramazan ayına özel hazırladığı programlar kapsamında Yenikapı Etkinlik Alanında Ömer Çelik, Beyazıt Meydanında ise Hüseyin Süer sevenleriyle bir araya geldi.
Kaynak: İHA