Ereğli Hobi Bahçeleri Sahiplerini Bekliyor

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi tarafından Toros Mahallesi Toki Bölgesine yapılan hobi bahçeleri halkın hizmetine sunulacak.

Ereğli Hobi Bahçeleri Sahiplerini Bekliyor
Hobi bahçeleriyle ilgili açıklama yapan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Ereğli Belediyesi olarak yeni bir projemizi daha hayata geçiriyoruz. Bugüne kadar yaptığımız birçok projede ilkleri hayata geçiren belediye olarak, Ereğli’de ilk defa hobi bahçeleri projesini hayata geçiriyoruz. Halkımızın özelikle hafta sonları şehrin stresinden uzaklaşmak için aileleri ve çocukları ile birlikte gidip, hem piknik yapabilecekleri hem de hoşça vakit geçirebilecekleri güzel bir eseri Ereğlimize kazandırdık. Bütün bir hafta işin ve şehrin stresine maruz kalan vatandaşlarımız, Hobi bahçelerinde hem streslerini atabilecekler hem de istedikleri sebze ve meyveleri bahçelerinde yetiştirebilecekler. Hobi bahçelerine müracaatlar 9-16 Haziran tarihleri arasında Belediyemiz Emlak İstimlak Müdürlüğüne yapılacaktır. Sonrasında noter huzurunda çekilecek kura ile bahçeleri vereceğiz. En önemli şartımız vatandaşlarımızın Ereğli’de ikamet ediyor olması, ayrıca 30 yaş üzeri ve evli olmalarıdır. Hobi bahçesine sahip olacak vatandaşlarımızı şimdiden kutluyor, Ereğlimize bu güzel hizmetin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

35 adet hobi bahçesi, 9-16 Haziran tarihleri arasında başvurular alınarak noter huzurundaki kura ile sahiplerini bulacak.
Kaynak: İHA