Bozkır'da Şehit Ve Gazi Ailelerine İftar Yemeği

Bozkır Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Başkanlığı ile ilçe Jandarma Komutanlığı, ilçedeki şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verdi.

İlçe Jandarmasının bahçesinde verilen yemekte konuşan Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Özgür Can şehit yakınlarına ve analarına her zaman kapılarının açık olduğunu söyledi.

İlçe Kaymakamı Emre Öztürk'de ' Sizler canından aziz bildiği vatanları için canları feda eden şehitlerimizin yakınları. Sizler vatan için canlarını seve seve verecek gazilerimiz. Burada memleketimizin gururu ve onuru şehit aileleri ve gazilerimizle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sizlerin hiç şüpheniz olmasın. Sizlerle ilgili her meseleyi ve sizlerin taleplerini devlet olarak yakından takip ediyoruz.' diye konuştu.

İlçe Belediye Başkanı Gün ise yaptığı konuşmasında şehitliğin önemine vurgu yaparak, Bozkır ilçesi ile özdeşleşmiş Aslan Mustafa'm türküsünün bir şehit öyküsü olmasını anlattı.

Yemeğe Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk, Belediye Başkanı İbrahim Gün, Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Özgür Can, İlçe Emniyet Amiri Ramazan Arlı, İlçe Müftüsü Seyit Böğet, kurum ve kuruluşların temsilcileri ile şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Kaynak: AA