Bolu'da Hasta Ziyaretleri

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, kalp rahatsızlığı bulunan ve maddi imkansızlıktan dolayı tedavi için Ankara’ya gidemeyen Gülden Tuna’nın tedavisi için devreye girerek, ulaşım, konaklama ve hastane gibi konularda gereken tüm desteği sağlayacaklarını söyledi.

Bolu’da 8 yıldır her hafta düzenli hasta ziyaretleri gerçekleştiren Belediye Başkanı Yılmaz, Sağlık Mahallesi Sancar Sokak’ta ikamet eden kalp hastası Gülden Tuna (34) ile yaşadığı evde bir araya gelerek, genç kadına geçmiş olsun dileklerini iletti ve ihtiyaçların dinledi.

Sık sık bayılma şikayetiyle doktora gittiğini belirten Tuna, doktorların hastalığı için 'kalp ritim bozukluğu' teşhisi koyduğunu, 4 kez anjiyo geçirdiğini, tedaviye Ankara’da devam etmesi gerektiğini ancak maddi imkansızlıklardan dolayı gidemediğini belirtti.

Başkan Yılmaz ise, devletin tüm kurumlarıyla vatandaşının yanında olduğunu ifade ederek Gülden Tuna’ya tedavisi için gerekli ulaşım, konaklama ve hastane gibi konularda gereken tüm desteği sağlayacaklarını söyledi.

Yılmaz, daha sonra bir telefon görüşmesi yaparak, genç kadının tedavisi için Başkent’te girişimlerde bulundu.

Yılmaz, Turna’ya telefon numarasını vererek, ihtiyaç duyduğunda kendisini rahatlıkla arayabileceğini söyledi.

Öte yandan Yılmaz, kalp hastası Tuna’nın dışında çeşitli sağlık sorunları bulunan 5 kişiyi daha ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaretlerde Başkan Yılmaz’a, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Şerife Koçyiğit, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Şevki Erkal, İdari Hizmetler Başkanı Taner Laçin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Timuçin Erem ile ilgili kurumların temsilcileri eşlik etti.

Kaynak: AA