Başkan Üzülmez Ramazan Coşkusunu Kartepelilerle Paylaşıyor

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ramazan ayında da hem gündüz hem gece Kartepelilerle birlikte olarak Ramazan’ın güzelliğini ve maneviyatını hemşehrileriyle paylaşıyor.

Başkan Üzülmez Ramazan Coşkusunu Kartepelilerle Paylaşıyor
Gündüz proje çalışmalarını ve mahalle inceleme ziyaretlerini sürdüren Başkan Üzülmez, her akşam da ilçenin farklı bir mahallesinde teravihten sahura kadar hemşehrileriyle hasbihal ediyor. Her akşam farklı bir mahallede namazını kılan ve bölge halkıyla iç içe olan Başkan Üzülmez’e, cami cemaati ve mahalle sakinlerinin de ilgisi de yoğun oluyor. Mahallelere konuk olan Başkan Üzülmez’e sorunlarını anlatan vatandaşların taleplerini tek tek not alıp sorunların çözüme kavuşturulması için ekiplerine talimat veren Başkan Üzülmez, “Biz gücümüzü, kuvvetimizi birliğimizden, beraberliğimizden alıyoruz. Ne mutlu ki, bir ramazan ayını daha hemşehrilerimle birlikte idrak edebiliyorum. Bu uyum ve karşılıklı güvenimiz, bizlere daha güzel hizmetler yapabilmek için şevk veriyor. Bu huzur, barış ve bereket, hanelerimizde, ilçemizde, ülkemizde ve tüm dünyada artarak devam etsin inşallah” dedi.

Ramazanın ilk gününden itibaren nerdeyse her akşam ilçesinde hemşehrileriyle buluşan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, bugüne kadar Köseköy Merkez, İstasyon Park, Emekevler Konak, İstasyon Tepecik, Arslanbey Merkez, Rahmiye Camiilerinde teravih namazı öncesi ve sonrası ilçe halkı ile hasbihal edip, talep ve önerilerini dinledi.

Kartepe’de Üzülmez’in teravih sohbetlerinde bölge belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve Ak Parti Kartepe İlçe yöneticileri de kendisine eşlik ederek Ramazan ayının ruhuna uygun olarak birlik beraberlik örneği sergilendi. Birlikte yönetim modelinden taviz vermeyerek çalışmalarını toplumun her kesimine adil olarak yaymaya çalışan Başkan Üzülmez, geç saatlere kadar süren sohbetlerinde, vatandaşların taleplerinin çözüme kavuşturulması için de çaba sarf ediyor. Başkan Üzülmez’in ilgisini, hizmetlerini, çabalarını birebir gören Kartepliler de teşekkürleri bizzat iletme fırsatı buldular.

Başkan Üzülmez’in her akşam farklı bir mahallede Ramazan sohbetleri devam ederken geçtiğimiz gün Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de Kartepelilerin sürpriz konuğu oldu. Teravih namazını İstasyon Mahallesi Tepecik Camii’nde kılan Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Başkan Üzülmez, namaz sonrası cami cemaatiyle içilen çaylar eşliğinde sohbet etti.

Ramazan’ın huzurunu ve bereketini Kartepeli dostlarla paylaşmaktan mutluluk duyduğunu belirten Milletvekili Şeker, “Kartepemiz de güzide ilçelerimizden biri ve her zaman için ayrı bir güzelliği de var. Hele ki böyle mübarek bir ayda, kısa süreliğine de olsa Ramazan-ı Şerif’i sizlerle birlikte idrak etmekten, sohbetinize ortak olmaktan memnuniyet duydum. Rabbim nice ramazanlara birlikte kavuşmayı nasip etsin inşallah” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA