Başkan Üzülmez'den Çocuklara Tatil Mesajı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez 2016-2017 eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayımlayarak çocuklara ve eğitim camiasına iyi tatiller diledi.

Başkan Üzülmez'den Çocuklara Tatil Mesajı
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez 2016-2017 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte bir mesaj yayımladı. Başkan Üzülmez yayımladığı mesajında öğrencilere ve eğitim camiasına iyi tatiller diledi.

Başkan Üzülmez yayımladığı mesajında, “Geleceğimizin teminatı en büyük hazinemiz olan değerli yavrularımız, bir eğitim ve öğretim yılının daha sonuna geldiniz. Acısı ile tatlısı ile geride bıraktığınız bir eğitim yılı ile geleceğinize, yeni bilgiler, yeni alışkanlıklar ve tecrübeler eklediniz. Sizler bu ülkenin bu ülkenin yarınlarısınız. İnanıyorum ki, milli ve manevi değerlerine bağlı, tarihine, milletine ve devletine sahip çıkan güçlü, cesur, bilgili, sevgi ve saygı ile yoğrulmuş gençler olarak yetişiyorsunuz. Bizi biz yapan değerlerimizi sizler koruyacak, ülkemizi güçlü yarınlara sizler taşıyacaksınız. Artık bilgi çağında yaşıyoruz ve sizlerin okuyan, araştıran, bilgilerini daima yenileyen bireyler olması, bizim geleceğe daha umut dolu bakmamızı sağlayacaktır. Bugün bir yıllık emeğinizin meyvelerini topluyorsunuz. Başarı sadece karnedeki notlarla ölçülen bir kavram değildir. Öncelikle hepinizi canı gönülden kutluyor, sizlerle birlikte ailelerinizi ve öğretmenlerinizi de tebrik ediyorum” dedi.

Öğrencilere önerilerde bulunan Başkan Üzülmez, “Her bireyin eksileri ve artıları vardır. Önemli olan eksik noktalarımızı doğru tespit etmek ve iyileştirmek için çaba harcamaktır. Daha istekli ve inançlı olduğunuzda yeteri kadar da çalışırsanız istediğiniz her şeyi başarabilirsiniz. Bütün bir yılın yorgunluğunu tatillerde atmak en doğal hakkınız. Tatil süresi boyunca dinlenmenin yanı sıra çevrenizi ve doğayı keşfetmeye çalışın, spor yapmayı, kitap okumayı ve yeni bilgiler öğrenmeyi de ihmal etmeyin. Tüm kalbimle başarılarınızın devamını ve sağlıkla, huzurla ve keyifle geçireceğiniz iyi tatiller diliyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA