Arifiye'de TEOG Başarısı

2016-2017 yılı ikinci TEOG sınavında 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Türkiye birinciliğini paylaşan öğrenciler Arifiye Kaymakamlığının düzenlediği bir programla ödüllendirildi.

Arifiye'de TEOG Başarısı
Gerçekleştirilen ödül töreni programına; Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Arifiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gülaç, Arifiye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Atalay Gürbüz, okul müdürleri, okul aile birliği başkanları ve veliler katıldı.

TEOG sınavında Türkiye birinciliğini paylaşan Üzeyir Garih Ortaokulu ve Osman Öztürk İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri; Simge Filiz, Ebrar Aydemir, Nuriye Demir, Zeynep Turan, Zehra Kotan, Feyza Nur Demir, Sıla Zengin ve Zeynep Acar Arifiye Kaymakamlığınca düzenlenen törende başarılı öğrencilere altın ve kitap hediye edildi.

Programda bir konuşma yapan Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, ilçelerinin eğitimdeki başarısından büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, liseye giriş sınavı olarak adlandırılan TEOG’ta tüm soruları doğru cevaplayan öğrencileri, onlara katkı sağlayan öğretmenlerini, ailelerini, okul idarecilerini ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü teşkilatını tebrik ederek kutladı.
Kaynak: İHA