Altındağlılar İftar Sofrasında Buluşuyor

11 ayın sultanı Ramazan’da Altındağ’da dillerden dua, sofralardan bereket, gönüllerden muhabbet eksik olmuyor. Altındağlılar, her akşam aynı çatı altında buluşup iftar yapıyor. Uzun süredir birbirlerini göremeyen Altındağlı vatandaşlar, bu sofralarda hasret gideriyor. Barış çağrılarının yapıldığı iftar sofralarında bereket paylaştıkça artıyor.

Altındağlılar İftar Sofrasında Buluşuyor
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve eşi Saadet Tiryaki’nin ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programının bu seferki misafirleri Aydınlıkevler ve Seyfi Demirsoy Mahallesi sakinleri oldu. Ak Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal’ın da misafir olduğu iftar yemeğine 500 kişi katıldı.

İftar sonrası kısa bir konuşma yapan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, her gün farklı mahallelerden Altındağlılarla belediyenin farklı salonlarında buluştuklarını belirtti.

Bu buluşmaları çok önemsediğini söyleyen Başkan Tiryaki huzurlu bir Ramazan diledi.

Ak Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal da konuşmasında Altındağ’ın yaşadığı değişimi anlattı. Bir süre önce gerçekleştirdiği Ürdün gezisinde Amman Belediyesi ile gerçekleştirdikleri görüşmede dahi Altındağ Belediyesi’nin çalışmalarının örnek gösterildiğinden bahseden Aydın Ünal, Başkan Tiryaki ve ekibini tebrik etti.
Kaynak: İHA