AK Partili Gençler Sahurda Buluştu

AK Parti Afyonkarahisar Gençlik Kolları İl Başkanlığı tarafından sahur programı düzenlendi.

Kent merkezinde bulunan bir otelde düzenlenen sahur programına, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertas, İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve İl Gençlik Kolları teşkilat üyeleri katıldı.

Sahur programında konuşan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş, organizasyondan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Salonu dolduran teşkilat mensuplarına teşekkür eden Ecertaş, şunları kaydetti:

'Ramazan ayı kavganın, küslüğün ayı değil; sevginin, hoşgörünün ve tevazünün ayıdır. Geçirdiğimiz seçim dönemlerinde kırdığımız veya kırıldığımız arkadaşlarımız, dostlarımız, aile fertlerimiz olabilir. Bu ayda ilk adımı atan taraf biz olmalıyız. Küslükleri bitirmeli ve toplum içinde huzura vesile olmalıyız.'

Teşkilatların ramazan ayında da faaliyet ve organizasyonlarda bulunduğunu vurgulayan Ecertaş, 'Bu faaliyetlerle birliğimiz pekişecek ve teşkilatlarımız vefakarlığını bir kez daha ortaya koyacaktır. Bir kez daha bugüne kadar başarılı çalışmalara imza atan hanım il başkanımızı ve ekibini, ilce başkanlarımız ve ekiplerini tebrik ediyorum. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. AK Parti Afyonkarahisar Gençlik Kolları İl Başkanı Dilek Hanim Cengele de misafirperverliklerinden ötürü teşekkürlerimi sunarım.' diye konuştu.

Kaynak: AA