Vergi Yapılandırmasında Büyük Fırsat

Şahinbey Belediyesi’ne olan borcunu yapılandırmak isteyen vatandaşların 30 Haziran 2017 Cuma gününe kadar Şahinbey Belediyesi’ne başvurması gerekiyor.

Vergi Yapılandırmasında Büyük Fırsat
7020 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun kapsamında, 30 Haziran 2017 tarihine kadar Şahinbey Belediyesine Emlak, Çevre ve Temizlik, İlan ve Reklam Vergi borcu bulunan kişi ve kurumlar birikmiş borçlarını yapılandırabilecek. Müracaatların Şahinbey Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne yapılabileceğini belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "7020 sayılı kanun gereği vatandaşlarımızın belediyeye ödeyecekleri Emlak, Çevre ve Temizlik, İlan ve Reklam Vergi yapılandırılıyor. Bu yapılandırma ile gecikmeli faizleri silindi ve onun yerine Yİ-ÜFE oranında bir artış oranı getirildi.

Bu da vatandaşa 2 ayda bir ödeme kolaylığı ile 18 aya kadar taksitlendirme yapabilme imkanı sunuyor. Vatandaşımızın yaklaşık 20 gün kadar zamanı var. Vergi borcunun yapılandırılması sürecinde vatandaşımızın geç kalmaması ve bu imkandan yararlanmasını talep ediyoruz. Vatandaşımızın vergisini bekleme yapmadan rahat bir şekilde ödemesi için personellerimiz seferber olmuş durumda. Gelen vatandaşımızı bekletmeden vergilerini hızlı bir şekilde tahsil etmeye gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın bu konuda yapılandırmalarını son güne bırakmamalarını tavsiye ediyorum" dedi
Kaynak: İHA