Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar Yemeği

Bozüyüklü şehit aileleri ve gaziler, Bozüyük Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar Yemeği
Bir otelde düzenlenen iftar yemeğine, Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç, Garnizon Komutanı Bkm. Binbaşı Alper Koç, Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Kuru, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

İftar öncesinde Kur’an-ı Kerim tilaveti okunurken, Ezan-ı Muhammediye’nin ardından dualar okunarak hep birlikte oruçlar açıldı. İftar yemeğinin ardından programın ev sahibi Kaymakam Hasan Yaman, bu mübarek günde şehit aileleri ve gaziler ile birlikte bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Ramazan birlik, beraberlik, dayanışma, kardeşlik ayıdır. Ramazan ayı dolayısıyla toplumun bir çok kesiminin düzenlemiş olduğu iftar programlarına katılıyoruz. Ama bugün sizlerle birlikte yaptığımız iftar programı hem bizler, hem de çalışma arkadaşlarım için ayrı bir önem arz ediyor. Şehitlik cennet ile müjdelenmiş kutsal bir mevkidir” dedi.

İftar yemeğinin ardından protokol üyeleri şehit aileleri ve gaziler ile sohbet etti. Şehit aileleri ile görüşen Başkan Yardımcısı Nazmi Kuru da, ihtiyaç duydukları her anda Bozüyük Belediyesi’nin tüm imkânları ile yanlarında olduğunu belirtti.

Kaynak: İHA