Şehidin Adı Doğduğu Mahallede Yaşatılacak

Manisa'nın Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, geçtiğimiz nisan ayında Şırnak'taki terör operasyonunda şehit düşen İstihkam Uzman Çavuş Nezir Pirnarcı'nın adının, memleketi Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde yapılacak sosyal tesise verileceğini söyledi.

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Saruhanlı Belediyesi haziran ayı olağan meclis toplantısının ardından yaptığı açıklamada, gündem maddeleri arasında yer alan Şehit İstihkam Uzman Çavuş Nezir Pirnarcı'nın isminin yaşatılması konusunu ele aldıklarını belirtti.

Saruhanlı'da bir çok mahallede yaptıkları sosyal tesislerden birinin de Halitpaşa Mahallesinde kuracaklarını anlatan Yaralı, şunları söyledi:

'Şırnak'ta nisan ayında şehit olan İstihkam Uzman Çavuş Nezir Pirnarcı'nın isminin, Saruhanlı Belediyesi tarafından şehidin doğup büyüdüğü Saruhanlı'nın Halitpaşa Mahallesi'nde yapılacak sosyal tesise verilmesine oy birliğiyle karar verdik. Böylece şehidimizin adı, kendi memleketinde yaşayacak.

Ben bu vesile ile tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Halitpaşa mahallemize gerçekten güzel ve kapsamlı bir tesis kuruyoruz. İçerisinde kapalı düğün salonu, amfi tiyatrolu yazlık düğün bahçesi, kafeterya, halı saha, basketbol sahası, soyunma odaları, fitnes aletleri, çocuk oyun parkları, süs havuzu ve otopark da yer alıyor.'

Kaynak: AA