Kaymakam Kaya Şehit Yakınları İle İftarda Buluştu

Adıyaman’ın Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, ilçe genelindeki şehit aileleri, gaziler ve yakınlarıyla iftar sofrasında bir araya geldi.

Kaymakam Kaya Şehit Yakınları İle İftarda Buluştu
Kahta Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından düzenlenen iftar programında, Kaymakam Kaya, şehit yakınları ve gaziler ile sohbet etti.

Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya Türkiye’nin stratejik açıdan önemli bir konuma sahip olduğunu belirterek, “Ülkemizin stratejik açıdan önemli bir konuma sahip olmasının pozitif sonuçları olduğu gibi ne yazık ki bir takım negatif etkilerini de yaşıyoruz. Yaşayacağımız her türlü hadiseden, musibetten ders çıkartarak ileride buradaki gençlerimize, çocuklarımıza ve kıymetli aziz şehitlerimizin hatıralarına sahip çıkabilmemiz için çocuklarımıza sağlam emanet etmemiz lazım. Çocuklarımız tek devlet, tek bayrak, tek millet ve tek vatan olgusunu yaşatarak örnek olmamız lazım. Nasıl ki Çanakkale’de, 15 Temmuzda ecdadımız yan yana ise bundan sonrada bu vatanı emanet edeceğimiz gençlerimiz bizler gibi omuz omuza olacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Bir restoranda düzenlenen iftar programına, Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, ilçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serdar Kayacan, İlçe Emniyet Müdürü Durmuş Ali Özkan, şehit aileleri ile gaziler katıldı.

Kaynak: İHA