Ihlamurkent'te 6 Bin Kişi İftarda Buluştu

Odunpazarı Belediyesi tarafından hazırlanan iftar programları, Ihlamurkent Mahallesi’nde düzenlenen iftar programı ile devam ediyor. Son düzenlenen programda 6 bin kişi birlikte oruç açtı.

Ihlamurkent'te 6 Bin Kişi İftarda Buluştu
Odunpazarı Belediyesi, Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde gerçekleştirdiği iftar programlarının ardından son olarak Ihlamurkent Mahallesi’nde iftar yemeği verdi. Ihlamurkent Mahallesi Açık Pazar Yeri’nde gerçekleştirilen iftar programına; CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, CHP Eskişehir Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demirbilek, Odunpazarı Belediyesi başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.



İftara 6 bin kişi katıldı

Odunpazarı Bölgesi’nde gerçekleşen ve yaklaşık 6 bin kişinin katıldığı iftar programında oruçlarını açan vatandaşlar, dileklerini ve sıkıntılarını birebir Başkan Kurt’a iletme fırsatı yakaladı. Vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Başkan Kurt; vatandaşların dilek, şikâyet ve isteklerini dinledi. İftar yemeği sonrasında Odunpazarı Tiyatro Müdürlüğüne bağlı tiyatrocular, Hacivat- Karagöz ile orta oyunu gösterisi yaptı.

Sırada Çankaya var

Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerinin, mahallelerde verilecek iftar yemekleri ile devam edeceği bildirildi.

Yapılan açıklamada bir sonraki iftar programının bugün Çankaya Açık Pazar Yeri’nde gerçekleştirileceği belirtildi.
Kaynak: İHA