Hisarcıklı Asker Orhan Arı'dan Ağrı'daki Sahurda Şehitlere Dua

Ağrı Valisi Musa Işın’ın Hamur ilçesi Yukarı Gözlüce Karakolunu ziyaretinde sahur yemeğinde Şehit Ömer Halis Demir ve Fethi Sekin için yaptığı dua herkesi kendisine hayran bırakan Kütahya’nın Hisarcık ilçesi nüfusuna kayıtlı asker Orhan Arı’nın Hisarcık’ta oturan ailesi oğullarıyla gurur duyduklarını söylediler.

Hisarcıklı Asker Orhan Arı'dan Ağrı'daki Sahurda Şehitlere Dua
Bir süre önce Ağrı Valisi Musa Işın, Hamur’un Yukarı Gözlüce Karakoluna yaptığı ziyarette sahur sonrası Kur’an’ı Kerim okuyan ve ardından duan eden Kütahya’nın Hisarcık ilçesinden asker Orhan Arı, Vali Musa Işın başta olmak üzere herkesi kendisine hayran bırakmıştı. Kur’an dan ezbere ayetler okuyan Arı, 15 Temmuz Darbe gecesi şehit düşen Ömer Halis Demir ve teröristlerce şehit edilen polis memuru Fethi Sekin için dua edip, Fethullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) ettiği beddua gözlerden kaçmamıştı. Orhan Arı sahurda yaptığı duada, “Vatan sevgisi imandandır hadisi şerifi ile çıktığımız bu kutsal yolda ecdadımızın şanlı kanları ile alınmış bu toprakları kana bulamak isteyenlerin ellerini Ebu Leheb misali kurut Allahım. Yarabbi şehit kanları ile sulanmış bu topraklarda terörün çiçeğini açtırtma Yarabbi. Yarabbi bu sure-i celilenin okunmasından hasıl olan sevabın yüzü suyu hürmetine Devletimizi ve milletimizi her türlü afetden muhafaza eyle. İçeride ki ve dışarıda ki düşmanların şerrinden koru Yarabbi. Yarabbi bu sure-i celile den hasıl olan sevabı vatanına ve milletine doğruluk ve muhabbet ile hizmet edip hainlerle savaşarak en yüce mertebeye çıkan kahraman komutanımız Ömer Halis Demir ve Fethi Sekin polis ağabeyimizin ruhlarına hediye eyledik sen haberdar eyle Yarabbi” diye dua etmişti.

Ağrı’daki sahurda yaptığı dua ve beddua ile tüm dikkatleri üzerine çeken asker Orhan’ Arı’nın Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde yaşayan babası Muzaffer ve annesi Ayşe Arı, vatanını, bayrağını seven, dinine bağlı bir evlat sahibi olmaktan gurur duyduklarını söylediler.(MA-EFE)
Kaynak: İHA