Hakkari Protokolü Ramazan Gecelerine Katıldı

Hakkari Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerine protokol üyeleri de katıldı.

Hakkari Protokolü Ramazan Gecelerine Katıldı
Eski hükümet konağı bahçesinde devam eden Ramazan etkinlikleri her akşam değişik programlarla sürüyor. Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, eşi Dr. Funda Toprak, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, daire amirlere ve muhtarlar da halkın arasına girerek Ramazan etkinliklerini izlediler. Vali Toprak ve beraberindekiler Anton Çehov’un yazdığı, Cihat Ölmez’in yönettiği ve 9 oyuncunun görev aldığı ’sevgili doktor’ adlı tiyatro oyununu izlediler. Vali Toprak ve beraberindekiler program sonrası da Hakkari Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün standını da ziyaret ederek, yolda geçen bir kadının sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Program bitiminde Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim ve İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu birlikte çarşı merkezini dolaşarak vatandaşlarla sohbet ettiler. Epcim ve Dilberoğlu, daha sonra da vatandaşlarla aynı masayı paylaşarak birlikte çay içtiler.

Protokol üyelerinin Ramazan gecelerine katılarak halkla ilçe olmanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlar ise, kendilerine bu davranışlarından dolayı teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA