Gölbaşı Anadolu Lisesinden Bilim Fuarı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında Gölbaşı Anadolu Lisesinde bilim fuarı açıldı.

Gölbaşı Anadolu Lisesinden Bilim Fuarı
Sergiyi gezen, Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, projelerini sergileyen öğrenciler ile sohbet ederek projeleri ile ilgili bilgi aldı.

Gerçekleştirilen bilim fuarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Veysel Bilen, “Bu yıl okulumuz için tam bir TÜBİTAK yılı oldu. Öğrencimiz Kemal Karagöz 48.Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda bölge birincisi Ankara’da yapılan yarışmada ise Türkiye dördüncüsü oldu. Şimdi ise okulumuz öğretmenleri ile TÜBİTAK 4006 bilim şenliği fuarı düzenliyoruz. Çalışmalarda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimi kutlarım” dedi.

Proje Yürütücüsü Mahmut Yetişgen ise, “Öğretmen arkadaşlarım ve öğrencilerimizle 20 proje hazırladık. Uzun ve yorucu bir çalışma ile güzel bir sergi hazırlamaya çalıştık umarız fuarımızı gezenler memnun kalır. Şunu özellikle belirtmek istiyorum bu bilim şenliğinde öğretmen ve öğrencilerimizin büyük emeği ve özverisi var ben inanıyorum ki gezerken hem eğlenecek hem de bilgileneceksiniz.

Emeği geçen herkesi kutlarım” ifadelerini kullandı.

Açılışa Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, Şube Müdürleri Müslüm Ayaz ve Ali Durmaz ile okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: İHA