Çeşme'yi Talan Eden 5 Hırsız Serbest

İzmir’in Çeşme ilçesinde polis ekipleri iki ayrı olayda yakaladığı 5 hırsızlık şüphelisini adliyeye sevk ederken, zanlılar adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Çeşme'yi Talan Eden 5 Hırsız Serbest
Edinilen bilgiye göre, iki hafta önce Alaçatı Mahallesi Fevzi Çakmak mevkiinde iki konuta giren bir kişi, konutlardan içki ve müzik seti çalarak kaçtı. Çeşme Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda L.S. adlı kişi yakalandı. Yine Dalyan Mahallesi’ndeki Güzel Deniz Sitesinde gece 24.00 ile 05.00 arasında panjur ve camları kırarak dört konut ile bir iş yerine giren hırsızlar, evlerden çeşitli eşyalar ve iş yerinden de kıyafetler çaldı. Asayiş ekipleri, ihbar üzerine bölgeye giderek çalışma başlattı. Ekipler, yaptıkları operasyonda 05.30 sıralarında biri kadın dört şahsı hırsızlık yaptıkları şüphesiyle yakalayarak gözaltına aldı. Girilen evlerdeki ayak izleri ile zanlıların ayak izlerini karşılaştırılarak, ayak izlerinin birebir uyması üzerine zanlılar sorguya alındı.

İki ayrı olayda hırsızlık yaptıkları şüphesiyle gözaltına alınan 5 zanlı, Çeşme Adliyesine çıkarıldı. Zanlılar, akşam saatlerine kadar süren yargılama sonunda adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Kaynak: İHA