Başkan Üzülmez İftarda Muhtarlarla Buluştu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Mevcut Muhtarlar Derneği Başkanı Mete Karakuş ve Kartepe Mahalle Muhtarlarıyla iftarda buluştu.

Başkan Üzülmez İftarda Muhtarlarla Buluştu
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ev sahipliğinde Kartepe muhtarları, iftarda bir araya geldi. İftar öncesi muhtarlarla aylık periyodik toplantısını da gerçekleştiren Başkan Üzülmez, konuşmak isteyen muhtarlara da tek tek söz vererek taleplerini ve görüşlerini dinledi. Başkan Üzülmez, beraberinde Başkan Yardımcıları Murat Sabri Çakır ve Abdullah Yılmaz, Muhtarlar Masası Koordinatörü Şemistan Subaşı, Muhtarlık İşleri Müdürü Atilla Karagöz ve Zabıta Müdürü Ali Özbayraklı ile birlikte Maşukiye’de bir restoran muhtarlarla birlikte oruç açtı.

Vatandaşlarla belediye arasında köprü görevini başarıyla ifa eden muhtarlarla birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Üzülmez, hedeflerinin Kartepeli vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak olduğunu belirterek birlik, beraberlik vurgusu yaptı. Başkan Üzülmez, “Soframıza hoş geldiniz. Çok şükür ki yine mübarek Ramazan ayında, aynı sofra etrafında toplanabilmek nasip oldu. Bazen bir cenazemiz oluyor, üzülüyoruz; bazen düğün-derneğimiz oluyor seviniyoruz. Kısacası hep birlikte bir hayatı paylaşıyoruz, acısıyla tatlısıyla. Bu yüzden de büyük bir ailenin fertleri oluyoruz. Her ailede olduğu gibi birbirimizi eleştirdiğimiz, farklı düşündüğümüz zamanlarımız da bile dinimizin de bize öğrettiği gibi sevgimizi, saygımızı eksiltmiyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi uyum ve iş birliği içinde halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu güzel birlikteliğimize, değer katan, zenginlik katan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi bozmasın ve nice hayırlı ramazanlara kavuştursun inşallah. Orucumuz ve niyetlerimiz kabul olsun, cümleten afiyet olsun” dedi.

İftar sonrası yatırım ve sosyal belediyecilik anlamında hizmetlerinin geniş bir yelpazede devam ettiğini belirten Başkan Üzülmez, geçen Ramazan olduğu gibi bu sene de yardıma muhtaç kişilerin tespiti ve ulaşılması konusunda muhtarlara çok görev düştüğünü ve ortak paylaşımın çok önemli olduğunu sözlerine ekledi. İftar davetine katılan muhtarlar, Kartepe’ye birbirinden güzel hizmetler kazandıran ve bu birlik ortamını sağlayan Başkan Üzülmez’e teşekkürleri sundular. Muhtarlar, toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona eren iftar programından memnuniyetle ayrıldılar.
Kaynak: İHA