Başkan Üzülmez'den Kartepelilere İftar Daveti

Kartepe Belediyesi’nin düzenlediği Geleneksel Kartepe iftarı 8 Haziran Perşembe günü Meşelik Park da gerçekleştirilecek.

Başkan Üzülmez'den Kartepelilere İftar Daveti
“Yine Aynı Sofrada Buluşuyoruz” sloganıyla tüm Kartepelileri iftara davet eden Başkan Üzülmez, “Kültürümüzde aynı sofraya oturmanın, yemeği paylaşmanın değeri ve önemi farklıdır. Ramazan bir olma ve paylaşma ayıdır. Bunu korumak ve yaşatmak için sorumluluğumuz var” dedi.

İftar programı için tüm semt merkezlerinden ilçe halkının Meşelik Parkı’na ulaşımı saat 19.00’dan itibaren ücretsiz otobüs servisleri ile sağlanacak. Bu ramazan ayında ilçede düzenlenecek ilk toplu iftar programı olan 8 Haziran Perşembe akşamki toplu iftara tüm hemşehrilerinin davetli olduğunu belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Hep birlikte oruçlarımızı açacağımız, aynı sofrayı paylaşacağımız, aynı duaya Amin diyeceğimiz iftar programımıza tüm hemşehrilerimizi bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ev sahipliğinde gerçekleşecek iftar programı Tasavvuf Müziği ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayıp, toplu olarak yapılan iftar ile sona erecek. Geleneksel Kartepe ilçe iftarına, Kartepelilerin yoğun katılım göstermesi bekleniyor.
Kaynak: İHA