AK Parti Ordu Milletvekili Taşçı Açıklaması

'İnşallah yakın zamanda ilimizdeki sağlık ordusuna yeni doktorlarımız da katılacak'.

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşcı, Ordu’nun Akkuş, Aybastı, Fatsa, Ulubey, Ordu merkez hastanelerine yeni doktor atamalarının yapılacağını ve kentteki sağlık personeli kadrosunun her geçen gün daha da güçleneceğini söyledi.

Taşçı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ordu'da hastanelerin yeni doktor atamalarıyla daha da güçleneceğini belirtti.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın, '2017 yılında 16 bin 500 personel alımı yapmayı planlıyoruz' açıklamasının ardından geçen şubat ayında yapılan atamalara ek olarak yakın zamanda Ordu merkez ile birlikte 4 ilçeye daha yeni doktor ataması yapılacağını kaydeden Taşcı, şunları söyledi:

'Ordu’daki sağlık personeli sayısını arttırmak ve insanımıza daha iyi bir sağlık hizmeti sunabilmek için Sağlık Bakanlığımızın ilgili birimleri ile sık sık görüşüyoruz. İnşallah yakın zamanda ilimizdeki sağlık ordusuna yeni doktorlarımız da katılacak. Öncelikli hedefimiz memleketimize en modern hastaneleri kazandırmak ve ardından doktor eksiklerini gidermektir. Bu konudaki çalışmalarımızın sonuç veriyor olması bizi sevindiriyor.'

Taşçı, yeni atamaların Ordu Devlet Hastanesinde hematoloji, romatoloji, acil uzmanı ve acil tıp, Ordu Eğitim Araştırma Hastanesinde yoğun bakım, Akkuş Devlet Hastanesinde çocuk hastalıkları, Aybastı Devlet Hastanesinde dahiliye, Fatsa Devlet Hastanesinde psikiyatri, eğitim ve Araştırma Hastanesinde çocuk hastalıkları, Ulubey Devlet Hastanesinde aile hekimi dalarında olacağını bildirdi.
Kaynak: AA